U18: Wilson sikrede sejr i overtiden

James Wilson var endnu engang på pletten, da Uniteds u18 taltener i dag fik en 3-2-sejr ude mod Bolton.

Efter nogle ugers vinterpause, startede Uniteds u18-hold i dag op med forårets afgørende slutspil på u18 niveau. Dagens modstander var Bolton, som havde gjort det glimrende i deres pulje i efteråret.

United gik videre til slutspillet som nummer to i puljen efter Southampton. Nu venter et vinder Elite gruppespil, hvor United foruden at møde Soton og Bolton også skal op mod Chelsea, Fulham, Everton, Reading og Crystal Palace, hvorefter der midt i maj spilles semifinaler og finale. Her træder vinderen fra niveau B ind.

Sidste weekend spillede en del af u18-holdet med i en indendørs turnering i Tyskland, mens resten af holdet spillede træningskamp mod Tranmere hjemme i Manchester, hvor det blev til en sikker sejr på 3-0 til United.

Topscorer Wilson reddede de tre point

United startede dog kampen lidt tøvende, og kom efter et kvarters tid bagud, da Nicholas Ioannou mistede bolden i forsvaret, og Bolton løb ned og sendte bolden i nettet bag Jonny Sutherland. Paul McGuinness tropper arbejdede sig dog bedre ind i kampen efter målet, og et hurtigt taget frispark sendte Barmby sikkert i nettet.

De unge United-talenter sad i anden halvleg på spillet, hvor specielt Barmby, Pearson og Dæhli var dominerende på midtbanen, samtidig med at de to backs Louis Rowley og Donald Love flere gange kom fint med i det fremadrettede spil.

Et mål til hver side i anden halvleg, og det lignede derfor en point-deling i Bolton, men i lighed med førsteholdet i United viste u18 drengene deres talent for at afgøre kampe i overtiden, da topscorer James Wilson med sit mål nummer 13 i denne sæson sikrede United alle tre point.

En ganske god kamp af begge mandskaber, hvor United i perioder viste glimrende fodboldspil. Næste opgave er om en uge, når Everton kommer et smut forbi Manchester.

Bolton u18 2 – 3 Manchester United u18

Jonny Sutherland

Donald Love – Liam Grimshaw (C) – Nicholas Ioannou – Louis Rowley

Jack Rudge – James Weir – Ben Pearson – Mats Dæhli

Jack Barmby

James Wilson

Udskiftere:
Kieran O’Hara, Kenji Gorre, Sam Byrne, Joe Rothwell, Callum Evans.

Målscorere:
16′ 1-0 Zach Clough.
34′ 1-1 Jack Barmby.
75′ 1-2 James Weir.
87′ 2-2 Zach Clough.
91′ 2-3 James Wilson.
 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United i kontakt med ny angriber

Næste artikel

Ferguson vinder gerne grimt mod Liverpool

ANNONCE