U19: Gode erfaringer ved Dallas Cup

Uniteds u19-talenter var i den forgangne uge i USA, for at deltage i Dallas Cup.

Manchester United deltog senest i 2012 i Dallas Cup, men vendte altså tilbage i år. Tommy Martin stod i spidsen for et u19-hold uden profiler som Indy Boonen og Angel Gomes, men med Callum Gribbin som det offensive omdrejningspunkt.

United startede med et nederlag til mexicanske Chivas på hele 4-1, i en kamp hvor det var tydeligt englænderne fortsat havde lidt jetlag i benene efter den lange flyvetur dagen før. Kampen blev spillet foran små 20.000 tilskuere, og var en god erfaring for de unge talenter at få med hjem.

I anden kamp besejrede United amerikanske Real Salt Lake med 3-1. Målene blev sat ind af Joshua Bohui, Matthew Olosunde og Callum Gribbin. I sidste runde af puljespillet blev det til 1-1 mod Cortiba, i en kamp hvor United lod sig provokere af sydamerikanerne, og blandt andet fik smidt Regan Poole ud med rødt kort.

Med fire point efter de tre kampe stod det klart, at United ikke gik videre til knock-out kampene. I stedet blev der hurtigt arrangeret en træningskamp mod tyske Eintracht Frankfurt.

United havde følgende trup med i USA:
Theo Richardson, Max Johnstone; Jake Kenyon, Lee O’Connor, Tosin Kehinde, Regan Poole, Tyrell Warren, Matthew Olosunde, George Tanner; Ethan Hamilton, Callum Gribbin, Callum Whelan, Thomas Sang; Aidan Barlow, Nishan Burkart, Joshua Bohui & Zak Dearnley.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Highlights: Manchester United 2-0 Chelsea

Næste artikel

Lingard hylder Herrera

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share