U19: PSV uddelte smæk

Uniteds u19-mandskab løb ind i en øretæve på hele 0-5 i dagens hjemmekamp mod hollandske PSV Eindhoven.

United vandt det første opgør i Holland, men løb i dag ind i en regulær øretæve, da PSV fik revanche og slog United med hele 0-5. Der var i dagens opgør ganske enkelt for stor forskel på de engelske og hollandske talenter.

United har i år en meget smal trup spillere på u18, u19 og u21-niveau, og da flere af de sædvanlige profiler på u19-holdet spillede kamp i mandags i Norwich mod u21, var Nicky Butt tvunget til at lade dem starte på bænken i dagens opgør.

Axel Tuanzebe og Cameron Borthwick-Jackson fik fuld tid i u21-kampen i mandags, og så i dag til fra bænken hele kampen. Devonte Redmond kom ind undervejs, mens Marcus Rashford der fik en halv times tid i mandags, fik fuld tid i dag.

At United var tvunget til at spare spillere, og stadig være uden de store muligheder i front, var tydeligt. Demetri Mitchell var endnu engang savnet i front, hvor det blev for let for hollænderne at dæmme op for Gribbin og Rashford.

United blev undervejs også ramt af hele tre skader. Zak Dearnley fik efter fem minutter en fibersprængning, keeper Dean Henderson måtte udgå senere i første halvleg, mens også Timothy Fosu-Mensah måtte gå ud undervejs med en skade.

Spillet kom aldrig for alvor til at flyde for United, mens PSV var effektive foran mål og vandt en fortjent storsejr. United har dog fortsat chancen for at gå videre fra puljen. Men det kræver at alt flasker sig i sidste runde, hvor United selv skal en tur til Wolfsburg.

UNITED: Dean Henderson (33′ George Dorrington); Tyrrell Warren, Ethan Hamilton, Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah (58′ Devonte Redmond); Matthew Willock, Callum Whelan; Zak Dearnley (5′ Tosin Kehinde), Josh Doughty; Marcus Rashford, Callum Gribbin.

Reserver: Axel Tuanzebe, Indy Boonen, Jake Kenyon, Cameron Borthwick-Jackson.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Facebook introducerer United-dekorationer på profilbilleder

Næste artikel

Startopstillingen imod PSV

ANNONCE