U19: Sporting var for stærke

Det blev til et klart nederlag til Sporting Lissabon i semifinalen i Nex Lion Cup for Uniteds u19 hold.

Uniteds unge talenter er i disse dage i Singapore, og deltager i den nystartede turnering Nex Lion Cup, der er arrangeret af det nationale fodboldforbund i Singapore. Foruden United, deltager Sporting Lissabon, Liverpool og Singapores landshold.

United skulle i dagens semifinale op mod det portugisiske storhold fra Sporting Lissabon om en plads i søndagens finale. Sporting er med i den europæiske u19 udgave af Champions League, Next Gen, og har i år vundet sin pulje foran Celtic, PSV og Aston Villa. Endda i suveræn stil uden at tabe en eneste kamp.

Uniteds u19 hold, der primært består af de spillere der til daglig repræsenterer u18 holdet, har været i Singapore i et par dage, for at vænne sig til at spille i det noget lunere klima end de er vant til i Manchester, samt vænne sig til luftfugtigheden.

Sporting suveræne i anden halvleg

United lagde godt ud, og har flere gode muligheder i første halvleg. Specielt Jack Barmby var glimrende, og skabte flere gode muligheder fra sin position på enten højre eller venstrekanten. Barmby skiftede en del rundt med Rudge. Også Mats Dæhli var med i flere gode aktioner inde på midtbanen.

Netop Barmby var med i 1-0 målet til United. En god assist til topscorer James Wilson, der i vanlig stil enkelt rundede keeperen og sendte United til pause med en god 1-0 føring.

I anden halvleg kom Sporting dog for alvor i gang. Portugiserne sad total på de sidste 45 minutter, og havde det ikke været for en storspillende Jonny Sutherland i United-målet, kunne nederlaget på 4-1 være blevet meget større.

United og Jack Barmby missede et straffe kort inde i 2. halvleg, hvilket reelt var eneste United mulighed i halvlegen. Ellers måtte Warren Joyce og hans tropper indse, at Sporting var hurtigere og bedre over hele banen i anden halvleg.

Dermed skal United spille kamp om 3. / 4. pladsen på søndag. Modstanderen findes i eftermiddag, når Liverpool og Singapore har spillet semifinale.

Manchester United u19 1 – 4 Sporting u19

Jonny Sutherland

Donald Love – Liam Grimshaw – Nicholas Ioannou – Callum Evans

Jack Rudge – James Weir – Ben Pearson – Jack Barmby

Mats Dæhli

James Wilson

Bænken:
Pierluigi Gollini, Sam Byrne, Declan Dalley, Patrick McNair, Kenji Gorre, Louis Rowley, Joe Rothwell.

Udskiftninger:
75′ Louis Rowley ind, Callum Evans ud.
75′ Joe Rothwell ind, Nicholas Ioannou ud.
75′ Sam Byrne ind, James Wilson ud.
82′ Kenji Gorre ind, Mats Dæhli ud.

Målscorere:
37′ 1-0 James Wilson.
46′ 1-1 Carlos Mane.
70′ 1-2 Edelino Le.
86′ 1-3 Edelino Le.
92′ 1-4 Christian Ponde.
 

Forrige artikel

Evans ude mod Sunderland

Næste artikel

Fergie klar til hævn

ANNONCE