U21: Exit fra Manchester Senior Cup

United tabte i dag semifinalen i Manchester Senior Cup, da Bolton hjemme vandt med 1-0.

Warren Joyce og hans unge mandskab krydsede i dag klinger med Bolton, i en kamp hvor vinderen ville stå i finalen af Manchester Senior Cup. En turnering United har vundet de seneste fire år, og hele 33 gange i alt.

Det bliver dog ikke til fem på stribe, da United i dag måtte forlade turneringen efter nederlag på 1-0 ude mod Bolton. Kampens enlige mål kom knap ti minutter efter pausen, hvor Boltons Woolery sendte bolden ind bag Joel Pereira i United-målet.

United stillede med et meget ungt og urutineret hold. Tidligere på sæsonen har van Gaal brugt reservekampene på at få spillere tilbage i kampform, men i dag var ingen normale førsteholdsspillere med. Heller ikke Michael Carrick, som ellers af flere var spået spilletid, hvilket kan tyde på at han er involveret i onsdagens udekamp mod Newcastle i Premier League.

Joe Rothwell var atter med for United, efter hans korte lejeophold i Blackpool. Der var startplads til lejesvenden Andy Kellett, der altså stod overfor sin normale arbejdsgiver.

Generelt virkede midtbanen med Rothwell og Goss ude af kampform, hvilket er helt naturligt, da de ikke har spillet mange minutter i foråret. Bolton sad i store dele af kampen på midtbanen, og United havde svært ved at skabe de helt store chancer.

United gav de sidste ti minutter spilletid til unge Axel Tuanzebe, der har været en af de bedste defensive spillere på u18-holdet i denne sæson, og er en spiller som klubben har store forventinger til. Marcus Rashford, der lavede to kasser for u18-holdet i weekenden, var på bænken hele kampen.

United: Joel Pereira; Liam Grimshaw, Donald Love, Tom Thorpe, Reece James; Saddiq El Fittouri (45′ Callum Evans (80′ Axel Tuanzebe)), Sean Goss, Andy Kellett, Joe Rothwell, James Weir; Ashley Fletcher (73′ Matthew Willock).

Bænken: Kieran O’Hara og Marcus Rashford.