U21: Hattrick af James Wilson

Et hattrick af topscorer James Wilson sikrede i går United sejren i u21-kampen mod Wolverhampton.

I går aftes mødte United u21-talenter Wolverhampton på Molineux. Det blev til 3-0 og sikker sejr for Warren Joyce og hans unge mandskab. Alle målene blev sat ind af James Wilson, der viste sine færdigheder i og omkring feltet.

Det første mål blev sendt ind med et fornemt langskud, det andet kom med det ellers lidt svagere højreben efter en god berøring inde i feltet, mens det sidste mål var en enkelt indeside ind i nettet. Tre gode mål, der alle endnu engang viste at United har en forhåbentlig kommende topscorer klar til Premier League i løbet af få år.

Wilson har nu lavet fem mål i seks u21-kampe i denne sæson, mens det er blevet til 16 kampe og 13 mål for u18 og u19 i denne sæson. Ganske fine tal for den unge og farlige angriber.

United spillede generelt en glimrende kamp mod Wolves, der blandt andet havde den tidligere Spurs-spiller Jamie O’Hara med på holdet. United dominerede midtbanen, hvor specielt Ben Pearson og Joe Rothwell igen var fremragende spillende. De to unge midtbanespillere ser virkelig ud til at have fundet rytmen, og har leveret en række gode præstationer i foråret hos u21-holdet.

Også ros til forsvarsspiller Patrick McNair, der spillede solidt i forsvaret i hans første start for u21-holdet, ligesom Saidy Janko var med i flere gode ting på højrekanten. United gav sidst i kampen debut på u21-niveau til 16-årige Tosin Kehinde, der i denne sæson har været en af u16-holdets profiler.

U21 har to kampe i næste uge, først gælder det Bolton på mandag i Lancashire Senior Cup på hjemmebane, mens Chelsea gæster Manchester fredag den 21.marts i u21-ligaen. United nærmer sig toppen af ligaen, og deler pt 3.pladsen med 28 point, ligesom Chelsea, City og Sunderland. Fulham og Liverpool er i front. De fire bedste hold går videre til semifinaler og finale.

Wolves u21 0 – 3 United u21: Ben Amos; Guillermo Varela, Patrick McNair, Charni Ekangamene, Reece James; Saidy Janko, Joe Rothwell, Ben Pearson, Louis Rowley; Andreas Pereira (65′ James Weir), James Wilson (86′ Tosin Kehinde).

Ubenyttede reserver: Pierluigi Gollini, Joshua Harrop, Jack Rudge.

Forrige artikel

Inter: Ingen kontakt med Chicharito

Næste artikel

Klausul kan betyde RvP-exit

ANNONCE