Klausul kan betyde RvP-exit

Ifølge Goal.com har Robin van Persie en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan tale med andre klubber, hvis United slutter udenfor top fire.

Interesserede klubber kan frit hive fat i Robin van Persie til sommer, hvis Manchester United slutter udenfor top fire i Premier League. 

Det skriver Goal.com, der erfarer, at den 30-årige hollænder har en klausul i sin kontrakt med de engelske mestre, der gør, at han kan søge nye græsgange, hvis klubben ikke kvalificerer sig til Champions League. 

Hvis klausulen udløses, er det dog ikke ensbetydende med, at van Persie kan skifte til et nyt hold uden videre. Således skal Uniteds bestyrelse stadig godkende en transfer, ligesom et beløb skal forhandles på plads. 

Rygterne om, at den tidligere Arsenal-spiller er frustreret over tilværelsen i United under David Moyes er for alvor taget til i de seneste måneder. 

Efter Olympiakos-kampen kritiserede van Persie sine medspillere, som han mente løb i vejen for ham. Dagen efter var han ligeledes citeret for at sige, at United var “elendige” i denne sæson. 

Robin van Persie skrev i 2012 under på en fire-årig aftale med Manchester United. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U21: Hattrick af James Wilson

Næste artikel

United-aktie stiger efter storkøb

Relaterede artikler
Total
0
Share