U21: Hattrick sikrede sejren

Et hattrick af Ashley Fletcher sikrede i går Uniteds reservehold sejren mod Rochdale.

Uniteds reservehold mødte i går aftes Rochdale i Lancashire Senior Cup, og det blev et målrigt opgør der endte med sejr på 2-3 til Manchester United, i en kamp hvor Rochdale stillede med et ret rutineret hold med masser af rutine fra League One / Two.

Det var Warren Joyce og hans unge mandskab, der fik den bedste start, og efter 20 minutters spil var United foran med 0-2. Begge scoringer blev sat ind af angriberen Ashley Fletcher, og selv samme Fletcher sikrede sejren i anden halvleg, da han fuldendte sit hattrick.

2-3 til United hold tiden ud, specielt takket være Dean Henderson i målet, der i anden halvleg leverede en række fremragende redninger. Og det var naturligvis en glad træner, der efter kampen uddelte ros til målscorer Fletcher.

– Vi vidste det ville blive hårdt, men i perioder spillede vi glimrende bold. Fletcher har arbejdet meget hårdt og udvikler sig hele tiden. Men han skal blive ved at vise sig frem på denne måde, hvis han vil ind omkring førsteholdet. Han skal udvikle sig mere, men vi ser en positiv udvikling hos ham, og det er positivt, sagde Joyce til MUTV.

UNITED: Dean Henderson; Guillermo Varela, Donald Love, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick; Joe Riley (68′ Rashford), Sean Goss, Devonte Redmond, Joshua Harrop (77′ El-Fittouri), James Weir; Ashley Fletcher.

Avis: Spillerkritik preller af på van Gaal