U21: Pereira afgørende i sejr

Andreas Pereira var stærkt spillende, da u21-holdet i går aftes slog Tottenham.

Andreas Pereira er oftest at finde på bænken i United når førsteholdet er i aktion. I går var han så på banen og fik fuld tid, da Warren Joyce og u21-tropperne hjemme tog i mod Tottenham.

Og den brasilianske midtbanespiller viste sig fra sin bedste side, da han scorede to gange i opgøret, blandt andet direkte på hjørnespark. Stortalentet har dermed lagt pres på Louis van Gaal, for at få mere spilletid på højeste niveau.

Uniteds u21-mandskab spillede blot seks kampe i efteråret, og har dermed en række kampe i hånden i forhold til rivalerne i rækken. Eksempelvis har Sunderland spillet hele seks kampe mere end United.

Til gårsdagens kamp stillede United op i en stærk udgave, hvor hjemvendte lejesvende var med fra start. Ben Pearson har haft stor succes i Barnsley i League One, mens Will Keane har fået masser af spilletid i Preston NE i the Championship igennem efteråret. Begge er nu tilbage i United, spørgsmålet er så hvor længe det varer ved.

Gæsterne stillede med et ungt hold, suppleret med Andros Townsend, der dog ikke markerede sig synderligt. Spurs kom hurtigt bagud, da James Weir efter et lille kvarters tid bragte United på 1-0.

Andreas Pereira scorede til 2-0 på hjørnespark. Han havde været tæt på ved et tidligere hjørnespark, og da han så fik chancen igen var der altså gevinst. Samme Pereira scorede til 3-1 i overtiden, da han elegant rundede keeperen og afgjorde kampen.

UNITED: Joel Pereira; Guillermo Varela, Ro-Shaun Williams, Timothy Fosu-Mensah, James Weir; Ben Pearson, Devonte Redmond, Matthew Willock (58′ Joe Riley), Andreas Pereira, Joshua Harrop (75′ Marcus Rashford); Will Keane (85′ Ashley Fletcher).

Reserver: Kieran O’Hara, Joe Rothwell.

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Truppen holder fri efter sejr mod Swansea

Næste artikel

Rooney genvinder landsholdshæder

ANNONCE