Truppen holder fri efter sejr mod Swansea

Louis van Gaal har givet sine Manchester United-spillere to dage fri, efter holdet vandt sin første kamp i ni forsøg i lørdags.

Perioden omkring jul og nytår byder på et notorisk hårdt program for Premier League-spillerne, og det gælder også for Manchester United. Derfor har det formentlig glædet de fleste spillere, at de har fået et par dages fri.

Efter lørdagens 2-1-sejr over Swansea har manager Louis van Gaal således bevilliget to fridage til sit hold. Det betyder, at truppen først i morgen tirsdag vender tilbage til træningen efter den første sejr i ni kampe. 

Her begynder så forberedelserne til den kommende lørdagskamp. Her træder United ind i denne sæsons FA Cup, hvor League One-mandskabet Sheffield United venter. 

Eftersom United befinder sig på femtepladsen i Premier League, ni point fra Arsenal på førstepladsen, er FA Cuppen et af Van Gaals bedste bud, hvis han skal vinde et trofæ i sin anden sæson i klubben. Muligheden for en Europa League-triumf eksisterer også, men den blotte tilstedeværelse i den turnering er en skuffelse efter den tidlige Champions League-exit.

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Adidas-chef kritiserer Uniteds spillestil

Næste artikel

U21: Pereira afgørende i sejr

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share