U21: Powell sikrede point mod Stoke

Nick Powell var Uniteds bedste spiller, da u21-holdet til aften måtte nøjes med 1-1 mod bundproppen.

Det var et svækket United-hold, der mødte op, eftersom tre af profilerne netop er blevet lejet ud. Michael Keane og Jesse Lingard er begge taget til Leicester City, mens Robbie Brady på ny er udlejet til Hull City.

En af afløserne på holdet, Michele Fornasier, måtte tage sin del af skylden for Stokes 1-0-mål efter fem minutter. Italieneren mistede bolden på egen banehalvdel, og bolden endte hos James Alabi. Stoke-angriberen tog chancen lige uden for feltet og satte bolden i mål bag Sam Johnstone.

United havde svært ved at true Stoke, og der skulle et brilliant sololøb til, før udligningen kom. Nick Powell fik bolden i højre side, og på egen hånd afdriblede han tre modstandere, inden han sendte kuglen i nettaget til 1-1.

United havde meget boldbesiddelse efter pausen, men havde svært ved at konvertere det til målchancer. Heller ikke Stoke havde det ekstra gear, der skulle til for at true.

Da United endelig fik et par muligheder, blev de misbrugt. Derfor endte kampen 1-1. Efter Uniteds imponerende sæsonstart er de nu indhentet af Tottenham og Newcastle. United har dog spillet en kamp mindre end de to, der har henholdsvis to og ét point mere end ”de røde djævle”.

 

Manchester United 1-1 Stoke City

5’ 0-1, James Alabi

44’ 1-1, Nick Powell

 

Opstilling

Sam Johnstone

Marnick Vermijl – Tom Thorpe – Scott Wootton – Sean McGinty

Larnell Cole – Ryan Tunnicliffe – Michele Fornasier – Federico Macheda

Nick Powell

Adnan Januzaj

 

Bænk

Jonathan Sutherland, Frédéric Veseli, Tom Lawrence, Reece James, Charni Ekangamene

 

Udskiftninger

Ingen

Forrige artikel

Brady lejes ud til Hull City igen

Næste artikel

Sir Alex Ferguson-statue indvies om 2 uger

ANNONCE