U21: Wilson atter på pletten

James Wilson var endnu engang skarp foran mål, og sikrede Uniteds u21-hold sejren mod Tottenham.

Uniteds u21-mandskab spillede i går på White Hart Lane mod et stærkt Tottenham-hold, hvor spillere med Premier League-erfaring som Dembele og Bentaleb var med. Og på trods af store perioder med markant overtag i spil og chancer, måtte Spurs indkassere et nederlag på 0-1.

Hjemmeholdet var markant bedre end United i de første 45 minutter, og kun flere fine redninger af Ben Amos, samt gode defensive aktioner sikrede Warren Joyce og co 0-0 til pausen. I anden halvleg kom United bedre med, og var til tider det bedste hold på banen.

Det var endnu engang topscorer James Wilson, der nettede for u21-holdet. Den unge angriber sendte fra kanten af feltet bolden ind ved stolpen med højrebenet, og nettede dermed for 19.gang i denne sæson.

Foruden James Wilson var også Ben Amos og Ben Pearson gode spillende på United-holdet.

United mangler to kampe af sæsonen, og bliver det også til sejre her, vil u21-talenterne formentlig være i top 4 og dermed med i slutspillet på dette niveau. Første opgave er allerede på torsdag, når Norwich gæster Old Trafford, mens det ugen efter gælder Reading på Madejski Stadium.

Tottenham u21 0 – 1 United u21: Ben Amos; Guillermo Varela (20′ James Weir), Patrick McNair, Reece James, Charni Ekangamene; Saidy Janko, Ben Pearson, Joe Rothwell, Louis Rowley (78′ Joshua Harrop), Andreas Pereira; James Wilson.

Ubenyttede reserver: Joel Pereira, Ryan McConnell, Jack Rudge.