U23: Chong strålede i nederlag

Uniteds reserver tabte 1-3 hjemme til Tottenham, men hollandske Tahiti Chong strålede i sin første kamp på dette niveau.

Uniteds reserver ligger pt sidst i den bedste U23-række, efter holdet i går tabte 1-3 hjemme til Tottenham, der inden opgøret lå sidst. Dermed ser det ud til, at Uniteds talenter på dette niveau måske skal ned og spille i den næstbedste række efter sommerpausen.

United kom ellers foran 1-0, da stortalentet Tahith Chong opsnappede en dårlig aflevering og bragte Ricky Sbraghias tropper i front. Men som så ofte før i denne sæson, var der ikke altid lige sikkert i de bagerste rækker i defensiven. Et par fejl blev dyre, og United endte med at gå fra banen med endnu et nederlag.

Jose Mourinho sad på tribunen og så reserverne på nærmeste hold. Og portugiseren må have noteret sig et navn, der inden længe må banke gevaldigt på døren til førsteholdet. Tahith Chong. For den flyvende kantspiller leverede en fremragende præstation, og var uden tvivl Uniteds bedste.

Imponerende comeback Chong har haft, efter han sidste sæson måtte lade sig operere og har siden været ude i over et halvt år med en alvorlig knæskade. Siden han kom retur til grønsværen har han været i en klasse for sig selv, og været en nøglespiller for U18-holdet. Og altså igen i går i den første kamp på U23-holdet, var han enestående.

Klassisk kantspiller, med masser af fart og driblinger, sikker i pasningerne og en fantastisk arbejdsindsats må have gjort indtryk på Mourinho. For uden Chong var der også plusser i bogen til forsvarsspiller Lee O’Connor som gang på gang gør det fremragende og er en elegant spiller i bagkæden.

Angel Gomes var også med i opgøret på Old Trafford, men formåede aldrig helt at sætte sig igennem og tage taktstokken på midtbanen, som han tidligere har gjort i andre opgør.

Uniteds reserver er nu sidst med blot 11 point efter 15 kampe. Et point færre end Tottenham og to færre end Sunderland, der dog har spillet en kamp mere end United. Næste kamp for reserverne er søndag den 4.februar ude mod Derby.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Podcast: Yeovil, Mourinhos kontraktforlængelse & Spurs-optakt

Næste artikel

Mata forlænger med United

ANNONCE