U23: Porto for stor en mundfuld

Nicky Butt og u23-mandskabet er ude af Premier League International Cup, efter et nederlag hjemme til Porto.

Det kører ikke helt for reserverne i øjeblikket. Pt er holdet placeret under stregen i u23-ligaen, og i onsdags blev det til et exit fra Europa, da Porto vandt med 0-2 i Premier League International Cup.

United spillede ellers markant bedre end længe, og var i perioder ganske godt med i opgøret. Men de portugisiske gæster var ganske enkelt for stærke, og vandt helt fortjent efter to scoringer i anden halvleg.

United havde for første gang i lang tid en rigtig angriber med på holdet, og det hjalp tydeligvis på spillet. Joshua Bohui gjorde det godkendt helt i front, ligesom også Callum Whelan gjorde det fint på midtbane. De to normale u18-spillere faldt på ingen måde igennem, og vil uden tvivl få flere kampe for u23-holdet inden sommerpausen.

Der var desuden et gensyn med Cameron Borthwick-Jackson. Den glemte venstreback fik fuld tid i forsvaret, hvilket må gøre godt, da det ikke just er spilletid han får mest af i øjeblikket. Borthwick-Jackson er ikke i nærheden af spilletid for Wolves i the Championship, og spiller i stedet for deres reserver. Sidste optræden for Wolves er helt tilbage i oktober.

Onsdagens kamp var dog en enlig svale for Cameron Borthwick-Jackson, der efter kampen vender retur til Wolverhampton, for at fuldføre lånet, der løber frem til sommerpausen.

United gav undervejs også spilletid til Lee O’Connor, der har været forrygende i sit første år i United for u18-holdet. Den unge irer gjorde det fint som højreback, og er uden tvivl et af de største forsvarstalenter i klubben i øjeblikket.

UNITED: Dean Henderson; Tyrell Warren (69′ Lee O’Connor), Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Demetri Mitchell; Regan Poole (79′ Matthew Willock), Callum Whelan (69′ Devonte Redmond); Joshua Harrop, Scott McTominay, Callum Gribbin; Joshua Bohui.

Reserver: Max Johnsone, Darren Buffonge, Tosin Kehinde, Charlie Scott.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rooney: Jeg bliver hos United

Næste artikel

Europa League: Dem kan vi møde i 1/8

ANNONCE