U23: Sen scoring sikrer sejren på Anfield

Uniteds reserver slog til kort før tid, og kunne rejse fra Anfield med alle tre point.

Der er intet bedre end at slå Liverpool, heller ikke selv om det blot erpå reserveholdsniveau. Og sejren bliver ekstra sød, hvis det sker i sidste sekund, som det skete i går aftes for Uniteds u23-hold.

Kampen havde ikke den samme nerve og intensitet som braget i søndags på Old Trafford mellem Mourinho og Klopps tropper. I perioder manglede der tempo og det var få chancer de to mandskaber skabte i gårsdagens opgør på Anfield.

United var bedst på bolden, men havde svært ved at skabe de helt store chancer. Omvendt spillede Liverpool hårdt, og begik en del frispark undervejs, som dog ikke blev straffet af kampens dommer.

Kort før tid brændte Sean Goss et straffespark, men han gjorde det godt kort efter. Goss sendte efter 93 minutters spil et frispark perfekt ind i feltet, hvor midtbanemakkeren Matthew Willock fornemt headede bolden i nettet.

– Det er en skøn følelse. Det var en hård kamp, de presser højt, hvilket gør det svært at skabe så mange chancer. Men skønt at få det afgørende mål til sidst, det viser os, at vi har et glimrende mandskab, sagde målscorer Willock til MUTV efter sejren.

Bedste United-spiller i går var Axel Tuanzebe. Forsvarsspilleren dominerede defensivt, og viste flere gange hvor stærk han også er på bolden, når han elegant driblede frem i banen. Derudover var der comeback til Joe Riley, der har siddet udenfor i flere uger med en skade. Riley gjorde det fint på højreback, indtil han blev taget ud kort før tid.

Der skal også lyde stor ros til keeper Joel Pereira, der var sikker i de indgreb han havde undervejs, og ved enkelte lejligheder diskede op med fornemme redninger. Talentet er der helt sikkert hos den unge keeper.

UNITED: Joel Pereira; Joe Riley (85′ Tosin Kehinde), Axel Tuanzebe, Regan Poole, Demitri Mitchell; Sean Goss, Devonte Redmond (56′ Matthew Olusunde), Matthew Willock, Joshua Harrop; Callum Gribbin (85′ Darren Buffonge), Scott McTominay.

Reserver: Kieran O’Hara & Charlie Scott.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- FA Cuppen er mit største trofæ

Næste artikel

Valencias kontrakt forlænges

ANNONCE