U23: Snæver sejr mod Villareal

Uniteds reserver besejrede i går Villareal med 1-0 i første kamp i Premier League International Cup.

Uniteds reserver er i denne sæson med i Premier League International Cup, og i går spillede de unge talenter så den første kamp, da Villareal gæstede Manchester. Det var dog tæt på at ende i aflysning, da det massive regn i Manchester var hård ved banen i Leigh.

Men mens Manchester City måtte aflyse kampen mod Gladbach i Champions League, kunne kampen i Leigh spilles, og det endte med en fornem sejr på 1-0 til United.

Det enlige mål faldt efter en halv times tid, da Joshua Harrop sendte bolden i nettet, efter fornemt forarbejde af Ethan Hamilton. Netop den unge skotte spillede  en fremragende kamp på venstrekanten, og virker klar til at tage skridtet op til u23-niveau.

Sammen med Hamilton var Axel Tuanzebe kampens bedste United-spillere. Tuanzebe er ganske enkelt så god på dette niveau, at det kun er et spørgsmål om kort tid, før vi ser den unge forsvarsspiller få debut på førsteholdet.

Gæsterne havde markant mere rutine på banen, men det var svært at se i opgøret, hvor United i lange perioder dominerede, og hvor Sam Johnstone sjældent blev testet af i målet.

United stillede ellers endnu engang op i en lidt uvant formation, med midtbanespilleren Willock helt på toppen, Charlie Scott på en uvant højrekant, og Ethan Hamilton på venstrekanten, efter han primært har spillet venstreback og centralmidtbane på u18-holdet.

God start af United i turneringen, hvor der senere på efteråret venter kampe mod Middlesbrough og Sparta Prag. Begge disse opgør spilles ligeledes på hjemmebane.

UNITED: Sam Johnstone; Sadiq El Fitouri, Regan Poole, Axel Tuanzebe, Joe Riley; Scott McTominay, Devonte Redmond (45′ Matthew Olusunde); Charlie Scott, Joshua Harrop (81′ Tosin Kehinde), Ethan Hamilton (90′ Demetri Mitchell); Matthew Willock.

Reserver: Dean Henderson, Lee O’Connor, Josh Doughty.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Pepe: Folk hadede os under Mourinho

Næste artikel

Varela ude med ankelskade

ANNONCE