Pepe: Folk hadede os under Mourinho

Pepe har ikke meget til overs for José Mourinho og hævder, at han var lykkelig, da han forlod Real Madrid i 2013.

Real Madrid har aldrig været særligt populære blandt de andre hold i La Liga. Men det var værre end normalt, da manageren hed José Mourinho. 

Sådan lyder det fra forsvarsspilleren Pepe, der selv har et noget blakket ry i fodboldverden. 

– Under Mourinho hadede folk os på banen. Det varede i tre år, og jeg takker Gud for, at det gik stærkt. Tingene ændrede sig, da Carlo Ancelotti kom til, og man kunne se, at folk begyndte at behandle os anderledes, siger Pepe ifølge Goal.com. 

Mourinho kom til Real Madrid, efter han havde vundet Champions League med FC Internazionale i 2010. To år senere detroniserede han FC Barcelona og vandt det spanske mesterskab. 

Den flamboyante portugiser fik dog sideløbende et ry for at være utilregnelig og skabe sig fjender både internt og eksternt i klubben. Især nåede rivaliseringen med Pep Guardiola nye højder. 

– Det, der skete med Mourinho, er fortid. Jeg var stærk og er kommet videre. Jeg fastholdt mit høje niveau i Real Madrid. Mourinho og Zidane er meget forskellige, man kan sige, at de er hinandens modsætninger. Men det betyder ikke, at den ene er dårlig, og den anden er god, forklarer Pepe. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Rashford blev inspireret af Ronaldo

Næste artikel

U23: Snæver sejr mod Villareal

ANNONCE