Ugens rygter

Endnu en uge er gået og på trods af VM er mange spillere blevet rygtet til, men også væk fra Manchester United. Vi giver jer her det samlede overblik.

Marouane Fellaini underskrev i fredags en kontrakt med Manchester United efter han ellers i månedsvis var blevet rygtet til klubber som PSG, AC Milan og Arsenal.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge Paul Hirst fra The Times havde United i første omgang tilbudt Fellaini en et-årig kontrakt som han ikke ville underskrive. Først da han blev tilbudt en to-årig kontrakt med en løn på 100.000 pund om ugen og lovning på mere spilletid end de fem startere han fik sidste sæson, ville han sætte blæk på papiret.

Fellaini havde angiveligt et møde med Sven Mislintat fra Arsenal, men valgte altså i sidste ende at underskrive med United.

Ifølge Duncan Castles så ville José Mourinho have hentet Marko Arnautovic som Fellainis erstatning, men disse planer er nu droppet.

Selvom der har været stille på transferfronten siden VM gik i gang, så mener The Times stadig, at José Mourinho er interesseret i at hente Toby Alderweireld og Alex Sandro. Han ønsker også at tilknytte Gareth Bale klubben, hvis waliseren beslutter sig for at forlade Real Madrid.

Alderweireld er ikke den eneste Tottenham-spiller, der er blevet rygtet til United i løbet af den sidste uge. Tyske Sport1 skriver, at United vil hente Son Heung-min til klubben for en pris på 62 mio. pund. Der spekuleres dog i, at det er spin fra Sons tyske agent, der vil sikre sin spiller en bedre kontrakt, da den nuværende udløber i 2020.

AC Milan blev forleden udelukket fra alle europæiske turneringer de næste to år, da de ikke har kunnet leve op til kravene fra Financial Fair Play. Gazetta dello Sport skriver, at det derfor ikke er usandsynligt, at Leonardo Bonucci vil søge væk fra klubben i jagten på Champions League. Duncan Castles og italienske Premium Sport mener, at Mourinho er meget interesseret i at tilknytte forsvarsspilleren som han har haft en fælles fortid med i Inter Milan.

United rygtes dog også sammen med andre forsvarsspillere. Manchester Evening News mener, at klubben vil forsøge at hente Diego Godin, der ifølge AS har en frikøbsklausul på kun 18 mio. pund.

En anden forsvarsspiller som bliver rygtet til klubben er den slovakiske midterforsvarer Milan Skriniar. Ifølge Gazetta dello Sport har United budt 57 mio. pund for forsvarsspilleren. Inter Milan vil dog ikke sælge for mindre end 70 mio. pund.

Et af de steder man måske skulle mene, at klubben er bedst besat er på målmandsposten. Alligevel skriver engelske medier som The Telegraph og The Times, at United vil hente Lee Grant fra Stoke på en fri transfer. Formentlig som tredje valg, hvilket vil give Joel Pereira mulighed for at blive udlejet og derved få noget mere erfaring.

Mourinho har flere gange været ude at udtale, at vi ikke vil forstærke offensiven i dette transfervindue. Det afholder dog ikke den lokale avis i Lyon, Le Progrés, fra at påstå at vi vil hente den franske offensivspiller Nabil Fekir, der tidligere blev linket sammen med Liverpool.

Der er dog også spillere, der bliver rygtet væk fra klubben.

Matteo Darmian er en af dem, der længe er blevet rygtet væk. Og selvom Juventus lige har købt den portugisiske højreback Joao Cancelo, så påstår Sky Italia stadig, at Darmians agent fortsat forhandler med den italienske storklub.

Timothy Fosu-Mensah var sidste sæson udlejet til Crystal Palace, og noget kunne måske tyde på, at han bliver udlejet igen. Marca mener i hvert fald, at den alsidige hollænder er på blokken hos spanske Valencia, der ønsker at forstærke deres højreback.

Og apropos højrebacks, så har den tidligere United akademi-spiller Saidy Janko erstattet Diogo Dalot i FC Porto.

Angribere har i mange år været en mangelvare på Uniteds ungdomshold, men måske kan vi snart se en ny en af slagsen på U18-holdet. Manchester Evening News mener i hvert fald, at vi vil hente den 16-årige angriber Sam Greenwood fra Sunderland.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: VM & Transfer-update

Næste artikel

OldTrafford.dks transferguide

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share