Ugens transfer-rygter

Sommeren nærmer sig, hvorfor der opstår flere og flere rygter. Du kan læse de største spekulationer fra denne uge her.

Vi nærmer os slutningen af sæsonen, hvorfor der opstår flere og mere konkrete rygter op til det kommende transfervindue. Vi kigger på flere af ugens rygter her.

Sky Sports melder, at Manchester United er klar til at bruge 300-400 mio. pund denne sommer for at sikre sig de spillere de ønsker sig.

En af dem kunne måske være en gammel kending. Michael Keane blev solgt, da Louis van Gaal stod i spidsen for klubben, da han foretrak Paddy McNair, der nu render rundt i Sunderland.

Keane er ønsket hos flere topklubber i England, og ifølge The Telegraph skulle José Mourinho være interesseret i at hente den engelske forsvarsspiller tilbage til United.

Eric Dier har i denne sæson hovedsageligt spillet i forsvaret, hvilket han angiveligt skulle være utilfreds med, da han hellere vil spille på midtbanen. Ifølge The Telegraph ser Mourinho ham som den oplagte afløser til Michael Carrick og er villig til at betale 40 mio. pund for ham.

Bernardo Silva har været en del af et succesfuldt og ungt Monaco-hold. Tidligere på ugen udtalte han, at han gerne vil til England eller Spanien på et tidspunkt.

Ifølge Monacos vicepræsident bliver den portugisiske kreatør i klubben, men ifølge det franske medie France Football, så er Silva i forhandler med United angående et sommerskifte.

Ifølge ESPN vil Mourinho dog hellere have sin gamle kantspiller fra Chelsea, Willian, til United. Brasilianeren blev også rygtet til klubben sidste sommer, men måske kan det være i år, at et skifte falder på plads.

Efter Zlatan Ibrahimovic er røget ud med en slem skade er det nærmest helt sikkert, at Mourinho vil have fat i en ny angriber.

Ifølge Independent vil vi hente Antoine Griezmann og Andrea Belotti for i alt 170 mio. pund. Som vi tidligere har meldt, så udtalte førstnævntes agent også forleden, at vi allerede havde henvendt os med konkret interesse.

Ifølge The Telegraph er det nok ikke Belotti vi vil gøre til Griezmanns makker, men derimod Alvaro Morata fra Real Madrid.

Duncan Castles, der skulle være tæt på Mourinho, skriver, at Neymar forventer, at United er klar til at aktivere hans frikøbsklausul på 168 mio. pund.

Spanske Marca påstår, at David de Gea har bedt Mourinho om at blive solgt til sommer. Real Madrid skulle være klar med 63. mio pund. James Rodriguez og Morata kan ifølge Marca indgå i handlen.

Ifølge The Telegraph, så er Mourinho villig til at lade de Gea gå, men vil erstatte ham med slovenske Jan Oblak fra Atletico Madrid.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Fosu-Mensah skadet mod City

Næste artikel

Mourinho ser frem til næste sæson

ANNONCE