Mourinho ser frem til næste sæson

José Mourinho tror, at Manchester United kommer til at stå langt stærkere allerede fra næste sæson.

Manchester United er lige nu inde i en forrygende stime, hvor det er blevet til 24 kampe uden nederlag. Alligevel er de blot at finde på ligaens femteplads, især på grund af de mange uafgjorte resultater undervejs i denne proces. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

José Mourinho taler allerede nu om, hvor meget han glæder sig til den kommende sæson. Han er ikke i tvivl om, at holdet løfter sig endnu et niveau, ikke mindst på grund af, hvad der kan blive et meget aktivt transfervindue. Samtidig roser han Louis van Gaal for at samle en god gruppe spillere  

– Da jeg overtog denne gruppe, var det helt sikkert en stærk gruppe. Louis van Gaal har helt sikkert gjort et godt stykke arbejde med at samle denne trup til mig. Det har været tydeligt at mærke, at de har haft det godt med hinanden, og det er vigtigt, siger Mourinho til manutd.com.

– Jeg tror dog, de har manglet spilleglæde og tro på egne evner, men det har de nu. Jeg tror, at når holdet møder ind d. 9 juli til sæsonforberedelserne, så vil det være en endnu stærkere gruppe. 

– De nye spillere, som ankommer til sommer, kommer til at møde en fantastisk stærk gruppe, som er klar til at opnå store ting i fremtiden. Lige nu kæmper vi dog fortsat i Europa League og Premier League, så det er selvfølgelig der vores fokus skal være for nu. 

Manchester United spiller på søndag hjemme mod Swansea, inden det på torsdag går løs i semifinalen i Europa League.

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ugens transfer-rygter

Næste artikel

Darmian: Vi er helt klar til Swansea

ANNONCE