United er i EFL Cup-finalen trods nederlag i Hull

United tabte 2-1 og imponerede ikke i aftenens returkamp mod Hull, men er med 2-0 fra den første kamp videre til EFL Cup-finalen, hvor Southampton venter.

Med en 2-0 sejr i det første opgør stod United inden aftenens returkamp på udebane mod Hull med det ene ben i EFL Cup-finalen på Wembley, hvor Southampton venter.

Arbejdet skulle dog først gøres færdigt på KC Stadium, hvor Hull var pisket til et offensivt udlæg, hvis de skulle udligne Uniteds forspring.

Men hvis Hull-fansene på lægterne havde håbet på en fest med sprudlende fodbold og et tidligt føringsmål, så kunne de godt tro om igen. Den første halve time var vitterligt ikke et festfyrværkeri af en fodboldkamp.

Foruden en fornuftig chance til Niasse, som David de Gea fik afværget, så fik Hull ikke spillet sig frem til meget, mens United bestemt heller ikke havde travlt med at vise tænder i den anden ende.

Lidt ud af ingenting lykkedes det dog alligevel for Hull at bringe sig foran efter 35 minutter. Maguire faldt til jorden i Uniteds felt efter en duel med Marcos Rojo ved et hjørnespark, og dommer Jon Moss pegede på pletten.

Den kendelse så noget tynd ud på de langsomme gengivelser, men Tom Huddlestone kunne sikkert bringe værterne foran 1-0 og så var kampen om finalebilletten til Wembley igen åben.

Få minutter efter havde Zlatan Ibrahimovic en god mulighed for at udligne, men keeper Marshall i Hull-målet fik flot afværget svenskerens skud, og Hull kunne gå til pause med en føring i behold.

United satte fra anden halvlegs start en anelse mere tryk på kedlerne, og belønningen kom i det 66. minut. Efter fint forarbejde af Marcus Rashford i venstresiden, kunne Paul Pogba prikke bolden mellem venner og fjender og ind i kassen bag en prisgivet Hull-keeper.

1-1 og så var spændingen reelt taget ud af kampen igen.

I minutterne efter havde begge hold flere gode muligheder for at bringe sig foran. Blandt andet havde Marcos Rojo et hovedstød på overliggeren, og i den anden ende havde Niasse et forsøg, der led samme skæbne.

Niasse kunne dog bringe Hull foran 2-1 med fem minutter igen, da Markavic lagde en fremragende bold på tværs af United-feltet. Få meter fra mål svigtede Niasse ikke, og så satte værterne jagten ind på det udlignende mål, der kunne sikre dem forlænget spilletid.

Hull kom dog aldrig helt tæt på at gøre livet surt for United.

Kampen ender 2-1, og dermed skal United en tur til Wembley, hvor Southampton venter i finalen i EFL Cup. Kampen spilles om præcis en måned, d. 26. februar.