United favoritter til at få amerikansk stortalent

Manchester United er favoritter til at købe den 16-årige Danny Szetela fra USA.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Midtbanespilleren har allerede været på besøg i klubben, hvor han imponerede i en lukket træningskamp for klubben imod Wallsall og han forventes at være United-spiller indenfor de næste par dage.

Szetela imponerede, ligesom sin holdkammerat Freddy Adu, ved efterårets U-17 VM i Finland, hvilket har medført interesse fra såvel engelske som spanske og italienske klubber.

Den unge spiller er til daglig i New Jersey klubben, World Class Olympic, og har polske forældre, hvilket kan hjælpe spilleren i at få en arbejdstilladelse.

Manchester United har allerede to amerikanere i klubben, det er førsteholdsmålmanden Tim Howard og den unge forsvarsspiller Jonathan Spector.

Kampen om Adu fortsætter

Manchester United er stadig blandt favoritterne til at løbe af med Freddy Adu, men Chelsea skulle have tilbudt spillerens agenter en større kontrakt, hvilket kan gøre at stortalentet vælger London klubben.

Begejstringen overfor den blot 14-årige Freddy Adu er stor og han er allerede blevet udråbt til det søtrste fodboldtalent siden Pele.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sao Paulo vil af med stortalent til United

Næste artikel

Startopstillingerne i dagens kamp

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share