United fik deres første sejr

OldTrafford.dk har igen lånt arbejdskraft udefra. Igen er det Johnny Christensen, som har været så venlig at skrive lidt om kampen her til aften, som var…

OldTrafford.dk har igen lånt arbejdskraft udefra.
Igen er det Johnny Christensen, som har været så venlig at skrive lidt om kampen her til aften, som var imod PSV Eindhoven fra Holland.

Med kun 11 dage til United første kvalifikationskamp til Champions League var der set frem med ekstra stor spænding på om Nistelrooy og Saha var tilbage i United startformationen i dagens Vodafone Cup opgør mod Nisteelrooy’s gamle klub PSV Eindhoven. Begge angribere blev i Manchester, mens resten af truppen var i USA, for at arbejde med fysikken.

Som ventet var både Nistelrooy og Saha i startopstillingen, som lidt overraskende var 4-3-3, med Forlan som partner oppe foran. Midtbanen bestod af Giggs, P. Neville og Eagles og de sidste fire bagude var G. Neville, Brown, Silvestre og O’shea . På kassen havde United hjemvendte Ricardo, som stod en yderst fornuftig kamp. 1. halveg forekom noget rodet med mange nemme boldtab fra begge hold, bolden dog mest i United’s besiddelse, uden dog det førte til noget nævneværdigt. Halvegens højdepunkt var Silvestre knaldhårde hovedstødsmål efter Giggs´ indadskruede hjørnspark, keeperen gik skævt ud og det straffede Silvestre på flotteste vis ved at heade i tomt net. PSV målmanden reddede dog noget af æren lidt senere, efter en velplaceret Saha inderside, blev viftet til hjørne. Tempoet bar stadig præg af pre-season, det gjorde temperamentet dog ikke, P. Neville og Eagles havde et mindre håndgemæng med et par Hollænderne, men heldigvis for kampen forblev dette en isoleret hændelse. Som slutningen kom nærmere af halvegen, blev United mere dominerende, men igen uden rigtig at true PSV’s mål.

2. halveg var spillemæssigt meget lig første, dog med flere forsøg, PSV virkede til tider farlige, men heldigvis for United også uskarpe. Smith, som entrerede Old Trafford for første gang, kom på banen fra 2. halvegs start. Bare 10 minutter senere kunne have lavet et drømmemål på Forlan’s frække indlæg, men Saha gik desværre i vejen og chancen forsvandt. Forlan blomstrede lidt op i 2. halveg og måtte desværre se sit stærke langskudsforsøg blive bokset til hjørne. Ricardo måtte få minutter senere hive en refleksredning frem på et nærgående PSV forsøg. Som sagt virkede hollænderne en tand farligere end United, som egentlig spillede fint rundt, men uden at skabe chancer. PSV kom uhyggelig tæt på da Alex bankede et frispark på undersiden af overlæggeren, men til Uniteds held røg den ned på den ”rigtige” side af stregen. De sidste 10 minutter var relativt udramatiske, med en enkelt chance til PSV på kontra, som blev misbrugt. Dermed sikrede United sig sin første sejr i pre-season, der var lovende takter undervejs over hele linien og alle i truppen har snart fået de kampe, de skal have inden det virkelig går løs.

United 2″er

Dermed ligger United på andenpladsen i deres egen turnering.
Boca Juniors tæskede nemlig japanske Urawa Reds langt ud af banen med en 5-2 sejr.
Dermed har Boca 8 point mod uniteds 4 point.
Urawa Reds har 2 point, mens PSV har nul.