United fik en sublim sæsonstart

Romelu Lukaku fik en fantastisk start i United-trøjen, da han med to scoringer sænkede West Ham på Old Trafford.

Efter et par måneders pause triller bolden atter i Premier League. I dag sparkede United gang i sæsonen, da West Ham kom på besøg i premieren. Og der er bare noget specielt over disse premiere-kampe, man glæder sig som et lille barn til at komme i gang igen, og har en masse energi der skal brændes af. Eller som Mourinho udtalte det forleden på pressemødet “I’m on fire”.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Spørgsmålet i dag var så, om United-spillerne også var “on fire”. Sidste sæson blev tilhængerne på Old Trafford ofte spist af med skuffende præstationer og pointtab. Skal drømmen om mesterskab nummer 21 realiseres, skal der flere point på kontoen på hjemmebanen.

Det lykkedes i dag, hvor United hentede alle tre point efter en sikker sejr mod et West Ham-mandskab der ellers har forstærket sig fornuftigt i løbet af sommerens transfervindue.

United har også forstærket sig i løbet af sommeren. I dag var Lukaku og Matic med fra start, mens svenske Lindelöf ikke var med i dagens trup. Men de to nyerhvervelser som var med, var blandt de absolut bedste i opgøret.

Ved første scoring brød Matic fornemt bolden på midten, Rashford førte kuglen frem mod feltet og Lukaku sendte bolden i nettet. Flot mål efter en hurtig omstilling. Og netop farten i offensiven og i de hurtige omstillinger virker til at være tilbage i United, efter at have været stærkt savnet i de seneste sæsoner.

2-0 blev det til kort efter pausen, da Mkhitaryan sendte et frispark direkte i panden på Lukaku, som enkelt kunne snitte bolden ned i hjørnet uden chance for Joe Hart i West Ham-målet.

Det kunne sagtens være blevet til hattrick for Lukaku i dag, men den store belgier brændte et par ellers fine muligheder. Men samarbejdet mellem Lukaku, Rashford og de andre offensive kræfter lover særdeles spændende. Og med en solid defensiv endnu engang og en fremragende styrmand i Matic på midtbanen, kan det blive en rigtig spændende og god sæson for United.

Det hele blev rundet af kort før tid, da først indskiftede Anthony Martial sendte bolden i nettet efter en fornem pasning fra Mkhitaryan. Målet må uden tvivl give lidt selvtillid for franskmanden, der har været rygtet væk i løbet af sommeren, men som selv har givet udtryk for at han ønsker at blive på Old Trafford.

Og kort efter var det en anden franskmand som gjorde det til 4-0. Paul Pogba ramte plet på et langskud, hvor han fik masser af tid og plads udenfor feltet af West Ham-forsvarsspillerne, og Joe Hart var endnu engang uden chance i målet.

4-0 og en fantastisk start på sæsonen for United, der næste uge skal en tur til Swansea, som åbnede sæsonen med 0-0 ude mod Southampton.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville var chokeret over Chicharito-salg

Næste artikel

WEEKENDTILBUD: 25% på alle Manchester Uniteds trøjer

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share