United fik tæsk på White Hart Lane

United var forsinket til dagens opgør, og de kom aldrig rigtigt op på siden af Tottenham, der tævede udeholdet.

Det var en vigtig kamp for begge klubber, da United gæstede Christian Eriksen og Tottenham på White Hart Lane.

Leicester havde tidligere på dagen hentet tre point mod Sunderland, hvorfor Tottenham skulle vinde for at holde trit med den helt store sensation. I går vandt City en pligtsejr over WBA, og dermed var United ligeledes tvunget til en sejr i dag.

Tottenham var små favortitter før kampstart, men det var United, der startede bedst ud. Pasningerne var fine, og meget af spillet foregik på Tottenhams banehalvdel.

Efter 12 minutter havde United hjørnespark og efter en lille komibination, endte et fint indlæg ved Rojo midt for mål. Argentineren manglede lige et par centimeter og kunne ikke få ram på bolden.

Midtvejs i første ville Tottenham også lege med. Et par gange kom de til fine indlæg, og anden gang burde Lamela have headet værterne foran, men han kunne ikke ramme målet fra kort afstand.

Resten af halvlegen blev det til en stillingskrig, og det var, som holdene mangelede den sidste intensitet, der kunne give kampen noget nerve.

Fra anden halvlegs start kom Ashley Young på banen. Englænderen erstattede Rashford, der ikke havde megen tur i den i første halvleg.

Anden halvleg forløb længe, som første sluttede. En taktisk affære og mange fysiske dueller midt på banen gjorde, at det ikke var synderlig seværdigt.

Det var en af de kampe, hvor det lignede, at målene skulle komme efter gode enkeltmandspræstationer. Efter en time prøvede Anthony Martial sig af. Franskmanden kom i god fart og fik snydt to Tottenham-spillere på kanten af feltet. Desværre sad afslutningen lige på Hugo Lloris.

Ti minutter efter havde de to ellers så sikre midterforsvarere Smalling og Blind ikke styr på aftalerne, og i de efterfølgende klumpspil blev Eriksen sendt i dybden. Danskeren så hurtigt Delle Alli på midten, og midtbanespilleren sendte bolden sikker ind til 1-0.

Der skulle ikke gå mere end tre minutter, førend Totenham også kunne lukke kampen. Et indlæg fra Lamela ramte Toby Alderweireld, der headede bolden ind uden chance for De Gea.

Så var Tottenham igen langt foran United, og de satte endnu mere fart på. To minutter efter 2-0 scoringen endte et indlæg fra Danny Rose ved Erik Lamelas venstre-pote, og så var det gået fra 0-0 til 3-0 på mindre end 10 minutter.

Dette kunne United ikke rejse sig fra, og Tottehnham kørte roligt sejren i hus.