United henter norsk stortalent

Så snart 15-årige Eikrem får et år mere på dåbsattesten tager han til Manchester og udlever drømmen som potentiel professionel fodboldspiller. Det…

Så snart 15-årige Eikrem får et år mere på dåbsattesten tager han til Manchester og udlever drømmen som potentiel professionel fodboldspiller. Det fortæller hans agent til norsk TV2.

United har de seneste måneder set sig lun på Eikrem, som flere gange har været på prøveophold i den engelske storklub. Nu bliver de prøveophold vekslet til en permanent kontrakt – i første omgang en såkaldt lærlingekontrakt på to år.

Mens pressen er gået amok over udsigten til endnu en fra fjeldlandet i Manchester United, så tager den norske ungdomslandstræner det noget mere roligt. Han kan ikke se mere talent i Uniteds nye rekrut, end han kan i de andre spillere, han har under sin kommando på U15-landsholdet.

“Han skiller sig ikke ud i forhold til de tyve andre i truppen. Han er et stort talent, men ikke noget vældigt specielt i forhold til alle andre,” påpeger Bård Flovik.

Forrige artikel

Spector glædes over West Ham-skifte

Næste artikel

FSF hædrer Uniteds fans

ANNONCE