United henter tre point i en solid og velfortjent sejr mod Newcastle

Et velspillende, energisk og aggressivt United-hold styrede kampen mod et passivt Newcastle-hold i en stærk og velfortjent sejr.

Det var en våd klud, der blev kastet i hovedet på Solskjær og hans tropper i begyndelsen af kampen. Allerede efter to minutters spil scorede Newcastle til 1-0 på, hvad der må betegnes som et meget heldigt mål. Et indlæg bliver rettet af, som skifter fuldstændig retning og tager fusen på De Gea, der står limet fast til målstregen. Man kunne godt ønske sig, at spanieren gjorde det bedre i situationen, der desværre ender med at være et selvmål af Shaw.

United var gode til at ryste chokstarten af sig og spillede til tider hurtig og aggressiv fodbold. Det gav også pote, da Fernandes udlignede til 1-1 i efter et velsmurt angreb. Uheldigvis var der offside på Mata, og målet blev underkendt. Der skulle ikke gå meget mere end to minutter, og så havde United udlignede endnu engang. Nu var det Maguires tur efter et hjørnespark, og denne gang var den god nok.

Næste store chance kom i anden halvleg, og den tilfaldt United, da Rashford blev tildelt et tyndt straffespark. Vanen tro var det Fernandes, der skulle sparke bolden i kassen, men for første gang brændte portugiseren.

Det lugtede så småt af et enkelt point, men efter et flot kontrastød i kampens afslutning gjorde Fernandes det godt igen med en særdeles velfortjent scoring. Og det sluttede ikke her. Wan-Bissaka og Rashford ville også på måltavlen. Først var det Wan-Bissaka, der scorede til 3-1 efter et knastørt hug. Og lige før slutfløjtet var det så Rashfords tur, der efter et flot løb i dybden kunne sende bolden forbi Newcastle-keeperen.

Resultat: 4-1 til United

Målscorere for United: Maguire, Fernandes, Wan-Bissaka og Rashford

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Solskjær ryster posen

Karakterer: Den spanske troldmand var eminent