United indgår samarbejde med Chivas

United har lavet en aftale med Chivas, der er et af verdens førende mærker indenfor whisky.

Mens de fleste fans skriger efter nye signings til grønsværen, har United i stedet slået til og lavet en aftale med en ny sponsor. Det er Chivas, som producerer whisky, der i den næste årrække vil være samarbejdspartner med United.

Samarbejdet betyder blandt andet, at man fremover vil kunne nye et glas Chivas-whisky i forskellige lounges på Old Trafford, ligesom firmaets logo vil bryde diverse reklameskilte rundt omkring på stadion.

– Det er en fornøjelse at byde Chivas velkommen som klubbens spiritus partner, vi ser frem til samarbejdet. Uniteds historie bygger på samarbejde og vi byder Chivas vision om “blended is better” velkommen. For vores succes på og udenfor banen har netop gjort det muligt, at blande de rette folk så klubbens navn er så stort globalt som det er i dag. Alle har deres egne styrker, men den måde det blandes på, er netop det som ender med dette specielle United-mandskab, udtaler direktør Richard Arnold til manutd.com.

Chivas blev startet i Aberdeen i starten af 1900-tallet af de to brødre, James og John Chivas, og siden er mærket vokset til et af de mest kendte brands indenfor whisky i verden.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

BBC-journalist: Pogba har ikke bedt om lønforhøjelse

Næste artikel

Blog: Seks ting vi lærte af pre-season

ANNONCE