United jagter ung nordmand

Nej der er ikke tale om Martin Ødegaard, men et endnu yngre norsk stortalent.

13 år og allerede jagtet af både United, City og Everton. Det er situationen for Edvard Sandvik Tagseth. Han var forrige uge på et træningsophold hos Everton, hvor han deltog i en miniturnering mod Aston Villa, Tranmere og Manchester United.

Den unge nordmand scorede i kampen mod United, der sluttede 1-1, ligesom han var blandt de bedste i kampene mod Tranmere og Villa. Edvard Tagseth gjorde det så godt, at Everton har inviteret ham til endnu et træningsophold. Og Han fangede altså også interessen hos United, for her er han nu også inviteret til prøvetræning.

Det ventes derfor, at han i vinterferien vil rejse til England, for at træne med hos både Everton og United, ligesom også de blå fra City skulle holde øje med den unge nordmand, der til faglig spiller for den lille klub Neset. Han er dog allerede en del af Rosenborgs akademi, hvor han et par gange om ugen træner med de største talenter hos den norske storklub.

– Det er meget spændende, men også ret surrealistisk. Nu er jeg måske ikke helt neutral, men han var den bedste på banen. En ting er at være det mod Ekne og Skogn, men det er noget andet også at være det mod United og Villa. Han er rolig og tager sig ikke af interessen fra de store klubber, der jagter ham, siger hans onkel Øyvind Sandvik i følge Trønder Avisen.

Forrige artikel

Husker du disse januar-handler?

Næste artikel

LVG: Falcao skal bevise sit værd

ANNONCE