United kan miste De Gea – vil kæmpe med om trofæer

Den normalt troværdige Telegraph-journalist James Ducker skriver, at United har en stor opgave i at få David de Gea til at forlænge med klubben. Den spanske stjernemålmand ønsker at konkurrere om de største titler.

David de Gea er i manges øjne den bedste målmand i verden, og han har været i United siden 2011, hvor han overtog United-buret efter Edwin van der Sar. Men nu er der sået en smule tvivl om spanierens fremtid, da han ifølge James Ducker gerne vil kæmpe med om de store titler, og det er han i tvivl om, om han kan komme til at opnå i United.

The Telegraph-journalisten skriver, at De Gea, der fylder 28 år næste gang, ikke vil spilde de bedste år i sin karriere i en klub, hvor der er så meget uro som lige nu, hvor det eksempelvis er usikkert, hvordan José Mourinhos jobsituation ser ud.

I sommeren 2015 var United-målmanden milimeter fra at skifte United ud med Real Madrid, men der gik lidt kludder i en faxmaskine.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fem ting, vi lærte af Newcastle-kampen

Næste artikel

Juventus afkræfter Pogba-interesse

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share