United klar med kassen for Defoe

Ruud er på vej ud af døren. Det blev bekræftet fredag, og ikke så snart havade ordene sluppet Sir Alexs mnd, før der var livlige spekulationer i gang om,…

Ruud er på vej ud af døren. Det blev bekræftet fredag, og ikke så snart havade ordene sluppet Sir Alexs mnd, før der var livlige spekulationer i gang om, hvad United nu gør.

Eftersom klubben for to dage siden sagde, der intet stjernesalg vil komme for derefter at lade van Nistelrooy gå, tyder alt på, at der allerede er en idé til, hvordan man løser situtationen uden Ruud. The Mirror mener, at løsningen hedder Jermain Defoe.

Ifølge avisen skal United have kontaktet Tottenham omkring et bud på den lille angriber, der står bagerst i angrebskøen på White Hart Lane. Det blev rygtet, at Liverpool tidligere ville sikre sig Defoe for bare 8 mio., men United skal – sammen med Newcastle – være klar til at betale intet mindre end 15 mio. pund for den VM-frasorterede frontløber.

Navnet Jermain Defoe har mange gange tidligere været bragt på banen i forbindelse med United, og han er en af de spillere, Ferguson beundrer. Dog fastholder Skysports´ fodboldekspert Guileem Balague angiveligt, at der kun er én mand, der er aktuel som afløser: Fernando Torres.

I det tidlige forår hævdede den velansete kommentator i spanske medier, at Manchester United kunne købe Torres, hvis de ville. Den eneste grund til, der endnu ikke er budt på stjernen skal være, at man først skulle have Ruud helt ud af vagten, før man ville begynde at arbejde på et køb af Torres.

Balague mener, at Atletico kun vil kræve 20 mio. pund for angriberen, der før VM skal have gjort det klart at han forsvinder. Det skal være baggrunden for, at det noget overraskende var Atletico, der vandt kampen om det argentinske vidunderbarn Sergio Aguero tidligere på året, så fansene ikke går helt amok, når Torres smutter. Det er dog kun ren spekulation.

Forrige artikel

WBA-formand nedtoner Kuszczak-optimisme

Næste artikel

United bliver formentlig slået af Benfica

ANNONCE