United klar til at indtage USA igen

Manchester United gennemførte sidste sommer en succesfuld tour i USA, hvor de mødte hold som Juventus, FC Barcelona, Celtic og mexikanske Club America….

Manchester United gennemførte sidste sommer en succesfuld tour i USA, hvor de mødte hold som Juventus, FC Barcelona, Celtic og mexikanske Club America.

Det blev til 4 sejre i alle 4 total-udsolgte kampe, og det gav United-ledelsen blod på tanden igen, hvorfor de igen i år vil tage turen over Atlanterhavet for at varme op til næste sæson.

Modstanderne for de 3 kampe, som holdet i år skal igenne, er ligesom sidst klassemandskaber, som er fundet med hjælp fra det amerikanske eventbureau, World Champions, som også stod bag Uniteds tour sidste sommer.

Celtic bliver igen modstanderen, når United gæster Philadelphia på Lincoln Financial Field. Sidste sommer vandt United med hele 4-0 i opgøret mod det skotske mandskab.

Derudover skal United møde sidste sæsons Champions League-vindere fra AC Milan den 25. juli i Chicago, samt Bayern München i New York på det nok så kendte Giants Stadium den 31. juli.

At touren sker i håb om at tjene penge og få flere fans vidner tourens navn alene om.
Således har United tidligere idag indgået en aftale med arranggøren, Champions World, som nu skal promovere Manchester Uniteds fanmedlemskab, One United, i USA.

MUTV vil formentlig, ligesom sidste år, sende alle kampene live.

Udover turen til USA, så er United værter for en miniturnering på Old Trafford i starten af august.

Forrige artikel

Timm starter for reserverne i aften

Næste artikel

Timm indtog St. Andrews

ANNONCE