Timm indtog St. Andrews

Mads Timm blev den store helt i aftenens sejr for reserveholdet, da de vandt med 2-1 ude imod Birmingham City. Danskeren startede kampen fra start, men…

Danskeren startede kampen fra start, men det blev Kieron Richardson, som blev første halvlegs store fornøjelse at se, da han hamrede bolden imod Birminghams mål, men måtte se bolden ramme overlæggeren over en chanceløs Ian Bennett i hjemmeholdets mål.

Bennett var Uniteds største modstander i kampen med flere store redninger, og derfor var det ikke ufortjent for målmanden, at den stod 0-0 ved pausen.
I anden halvleg fik United dog endelig held i afslutningerne takket være danske Mads Timm, som i første halvleg havde forsøgt sig flere gange, bl.a. en enkelt gang med en hæl, men uden at få bolden over mållinjen.

Efter 64 minutter var heldet dog endelig med den 19-årige dansker, da han kunne smaske bolden i kassen efter et imponerende oplæg fra den – som altid – velspillende Kieron Richardson.
1-0 til United.
Men her var Timm ikke færdig.
Bare 2 minutter efter var danskeren klar igen med lidt underholdning, da han overtog bolden fra David Fox og kunne score til 2-0.

Det velspillende United-mandskab blev dog for overmodige efter det andet mål, og det benyttede Marcus Painter sig af og reducerede.

Birmingham havde flere forsøg i slutminutterne til at udligne, men havde ikke held til, at overliste Roy Carroll i Uniteds mål.