United kvajede sig igen hjemme

Fulham stjal det ene point i dagens kamp på Old Trafford.

Fulham med René Meulensteen har ikke den store succes pt. Den lille London-klub ligger sidst i Premier League, forsvaret lukker massevis af mål ind og nedrykning truer efterhånden for Fulham.

United har på hjemmebane ikke været så suveræne som tidligere, og har tabt fem gange i denne sæson. Derfor var det måske ikke helt afgjort på forhånd, selv om en kamp mod Fulham på Old Trafford bør give tre sikre point til United hver gang.

Derfor er det måske meget passende at det blev til uafgjort i dagens kamp, selv om United burde have vundet kampen sikkert, og burde have scoret langt mere end de to det blev til.

Fulham kom til Old Trafford med en meget defensiv tilgang til kampen. Den enlige angriber lå ofte halvt nede på egen banehalvdel, og til gengæld fik United lov at have bolden en masse, og fik lov at komme over kanterne.

De mange indlæg fra Uniteds kanter og backs, skabte da også en række farlige situationer foran Maarten Stekelenburg. Men på første angreb fik gæsterne scoret, da Steve Sidwell fik lov at løbe i feltet og enkelt kunne prikke et indlæg ind bag David de Gea.

Målet fik blot Fulham til at pakke sig endnu mere, og United sendte den ene bold efter den anden i feltet, men ind ville bolden ikke. Da Fulham stod så kompakt inde centralt, var United tvunget til at søge indlæg via kanterne, men heroisk forsvarsspil og gode redninger sørgede for Fulham føring ved pausen.

Anden halvleg havde samme billede. Fulhams nyindkøb fra United, Ryan Tunnicliffe, var lidt overraskende med fra start, men det var minimalt med boldberøringer den unge midtbanespiller havde. Til gengæld fik han lov at arbejde hårdt for føden i dagens kamp, med masser af løb og pres på kanten.

Det blev også til spilletid for det andet nyinkøb fra United, da Larnell Cole kom ind til de sidste ti minutter. Flot af de to tidligere United-talenter, som går ind til et par hårde måneder i kampen for overlevelse i Premier League med Fulham.

75% af spillet stod der United på, men længe lignede det bare en af de der dage hvor bolden bare ikke ville i nettet. Moyes satsede ved at smide alle offensive kort på banen, men først med lidt over ti minutter tilbage af kampen kom forløsningen. Robin van Persie fik endelig prikket bolden i nettet, og da Carrick minuttet efter sendte United på 2-1 lignede det for alvor tre point og en tiltrængt sejr.

Men fremfor at blive ved at presse de trætte Fulham-spillere, gik United tilbage på banen, og tillod gæsterne at komme mere med i spillet igen. Det var dumt, og blev straffet inde i dommerens tillægstid, da Darren Bent scorede til resultatet 2-2 efter tyndt forsvarsspil af United-defensiven.

Kæmpe skuffelse for David Moyes og co på Old Trafford. United gjorde det egentlig okay i dagens kamp, spillet var fint mod et hold der absolut intet ville i kampen. Derfor er det ekstra skuffende at smide to sikre point væk.

Med dagens ene point er der nu ni point op til Liverpool på fjerdepladsen, og næste opgave for United hedder Arsenal på Emirates Stadium på onsdag. Der er meget lang vej til europæisk spil i næste sæson for United-mandskabet.