United-legende om Højlund: Ingen kan lære ham noget

Manchester United-legenden, Andy Cole, har udtalt sig om Højlunds situation i United. Faktisk tager den tidligere United-bomber Højlund i forsvar, og påstår, at ingen nuværende United-spillere kan lære Højlund noget.

Rasmus Højlund har fået sig noget af en ilddåb efter hans skifte til Manchester United.

Den unger dansker har endnu ikke fået scoret i Premier League, og kritikerne begynder at stille spørgsmålstegn ved angriber-talentet. Der hviler altså et stort pres på Højlund, som ligner Erik ten Hags foretrukne spidsangriber. Andy Cole tager dog Højlund i forsvar.

Manchester United-legenden Andy Cole mener, at Rasmus Højlund har haft svære vilkår efter han kom til klubben. For hvem skal Højlund egentlig lære noget af, når han træner sammen med resten af truppen på Carrington?

– Jeg tror, at det er et problem for Gøhlund, at han ikke har nogen at lære fra i United. Da jeg kom til klubben havde jeg Hughes og Cantona at lære fra. Da jeg så blev mere etableret, kunne jeg stadig lære meget af at spille sammen med Solskjær, Sheringham og Yorke.

Der var altså gode forudsætninger for, at Andy Cole nok skulle få lært sit håndværk som Manchester United-angriber i sådan et selskab – men hvor skal det komme fra for Højlunds vedkommende?

Senest blev det til 58 minutter for Højlund ude mod Galatasaray, da United leverede en okay præstation, men et rædderligt resultat. Højlund forventes at starte inde i kampen mod Newcastle, hvor han har muligheden for at score sit første Premier League-mål.

Kampen mod Newcastle starter klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Forrige artikel

Malacia tilbage efter nytår

Næste artikel

Dyrt indkøb returnerer til træningsbanen efter skade

ANNONCE