United lejer Kuszczak

Detaljerne omkring transferen vil ikke foreligge før fredag, men det står klart, at United har måttet slippe både Paul McShane og Luke Steele til…

Detaljerne omkring transferen vil ikke foreligge før fredag, men det står klart, at United har måttet slippe både Paul McShane og Luke Steele til Championship-klubben på permanent basis for at få lov at leje Kuszczak for et år – med mulighed for at købe efter sæsonen.

Aftalen betyder samtidig, at United nu har sikret sig en kompetent reserve, hvis Edwin van der Sar skulle gå i stykker. Det har givet Ben Foster lov til at tage endnu en sæson som sikkert førstevalg på kridtstregen hos Watford, for hvem Foster allerede har skrevet under.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

“Så snart United kom på banen, var jeg fast besluttet på at komme til Old Trafford. Chancen for at repræsentere verdens største klub er ikke af den slags, man bare lader passere. Jeg ser frem til udfordringerne i Premier League og Champions League,” siger Kuszczak til Manutd.com, mens Sir Alex har følgende ord om sommerens anden signing.

“Tomasz vil bringe masser af kvalitet til truppen. Han ved, hvad Premier League handler om, og jeg er sikker på, det vil være til stor gavn for ham at spille sammen med en mand som Edwin van der Sar.”

“Samtidig er jeg glad for dette giver mulighed for Ben Foster til at tage til Watford og få førsteholdsfodbold. Vi er ved at sikre os stor styrke på målmandsposten.”

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

United byder på Diarra?

Næste artikel

Rooney tilgav Ronaldo med det samme

ANNONCE