United melder sig ind i kampen om 17-årig

Den walisiske fodboldklub Cardiff City, der til daglig spiller i The Coca Cola Championship, har i år været genstand for megen opmærksomhed. Og denne gang…

Den walisiske fodboldklub Cardiff City, der til daglig spiller i The Coca Cola Championship, har i år været genstand for megen opmærksomhed. Og denne gang er det ikke på grund af klubbens berygtede hooligans, men fordi de har overrasket ved at spille sig i FA Cup-semifinalen, hvor specielt en spiller har skilt sig ud.

Det er således mere end sandsynligt, at Cardiff får meget svært ved at holde fast i 17-årige Aaron Ramsey, der har tiltrukket sig opmærksomhed fra de største klubber i England.

Senest skulle United have meldt sig ind i kampen om stortalentet, der – sin alder taget i betragtning – er blevet vurderet til hele 5 millioner pund. Interessen fra de engelske mestre er i dag blevet bekræftet af klubbens formand, Peter Risdale:

”Det er korrekt, at Sir Alex Ferguson ringede vores manager Dave Jones op for at forhøre sig om Aaron. Men det er den eneste form for kontakt, der har været.”

Risdale bekræfter ydermere, at der har været heftig interesse fra adskillige Premier League-klubber, men at der endnu ikke er kommet noget bud på spilleren:

”Vi er klar over, at der er stor interesse for Aaron blandt mange Premier League-klubber. Men vi er endnu ikke blevet præsenteret for noget konkret tilbud, så der foreligger ingen aftaler af nogen art.”

Forrige artikel

Queiroz øverst på listen hos Benfica

Næste artikel

Optakt: Derby County – Manchester United

ANNONCE