United mistænker Kenyon for kontraktbrud

Peter Kenyon har i øjeblikket en grim mistanke hængene over skulderne.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den tidligere direktør på Old Trafford forlod Manchester United på dramatisk vis i starten af september til fordel for de russiske penge i Chelsea FC.

Men Kenyon kan først tiltræde til sommer, eftersom hans kontrakt stadig løber hos Manchester United, som har krav på kompensationspenge, hvis Chelsea vil have Kenyon sat på posten med det samme.

Men ifølge de spanske medier, så er Kenyon allerede gået igang med jobbet på Stamford Bridge, og skulle have kontaktet Real Madrid for at høre om klubbens forsvarsspiller Michel Salgado.
Denne overtrædelse er også kommet Manchester United for øre, og klubben har derfor gjort Premier League konsortiet opmærksom på dette.

Manchester United skulle også selv være interesseret i Salgado, og derfor kan det blive en stor ulempe for klubben, hvis Kenyon går ind i forhandlingerne med Chelsea pg.a. hans insider kendskab på Old Trafford.

Samtidig har Manchester United flere administrative ting at tænke på, således er klubben et børsnoteret selskab og skal derfor rapportere enhver situation, som kan have indflydelse på klubbens finansielle fremtid.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

FA anklager Rio

Næste artikel

Få rabat hos Unisport gennem OldTrafford.dks forum.

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share