United mistænker Kenyon for kontraktbrud

Peter Kenyon har i øjeblikket en grim mistanke hængene over skulderne.

Den tidligere direktør på Old Trafford forlod Manchester United på dramatisk vis i starten af september til fordel for de russiske penge i Chelsea FC.

Men Kenyon kan først tiltræde til sommer, eftersom hans kontrakt stadig løber hos Manchester United, som har krav på kompensationspenge, hvis Chelsea vil have Kenyon sat på posten med det samme.

Men ifølge de spanske medier, så er Kenyon allerede gået igang med jobbet på Stamford Bridge, og skulle have kontaktet Real Madrid for at høre om klubbens forsvarsspiller Michel Salgado.
Denne overtrædelse er også kommet Manchester United for øre, og klubben har derfor gjort Premier League konsortiet opmærksom på dette.

Manchester United skulle også selv være interesseret i Salgado, og derfor kan det blive en stor ulempe for klubben, hvis Kenyon går ind i forhandlingerne med Chelsea pg.a. hans insider kendskab på Old Trafford.

Samtidig har Manchester United flere administrative ting at tænke på, således er klubben et børsnoteret selskab og skal derfor rapportere enhver situation, som kan have indflydelse på klubbens finansielle fremtid.

Forrige artikel

FA anklager Rio

Næste artikel

Få rabat hos Unisport gennem OldTrafford.dks forum.

ANNONCE