United og Villarreal klar til forhandlinger

Allerede i sidste uge indikerede Villarreal gennem træner Manuel Pellegrini, at man ikke vil stå i vejen for den 30-årige midtbaneslider, såfremt han…

Allerede i sidste uge indikerede Villarreal gennem træner Manuel Pellegrini, at man ikke vil stå i vejen for den 30-årige midtbaneslider, såfremt han ønsker at prøve kræfter med Premier League-fodbold for Manchester United. I dag er den udmelding blevet bakket op af klubbens direktør Jose Manuel Llaneza, der bekræfter, at United-ledelsen har henvendt sig for at få gang i forhandlingerne:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

“Manchester ringede til os i slutningen af sidste uge og spurgte, om vi var klar til at sætte os til forhandlingsbordet. Hvis tilbuddet er tilfredsstillende for alle parter, vil klubben med glæde lade Marcos skifte. Hvis ikke, er det ikke noget problem for ham at blive her,” udtaler Llaneza til spanske El Mundo Deportivo.

Skrider forhandlingerne planmæssigt frem i de kommende dage, kan Sir Alex Ferguson overholde sit løfte om at hente i hvert fald én spiller i løbet af denne uge.

Forrige artikel

Scholes: Landsholdet er et færdigt kapitel

Næste artikel

Kuszczak fraværende i Cardiff

ANNONCE