United overvejer mere jord

En ny strategi hos investeringsselskabet Segro har fået Manchester Uniteds ledelse op af stolene efter at selskabet har sat deres arealer nær Old Trafford…

En ny strategi hos investeringsselskabet Segro har fået Manchester Uniteds ledelse op af stolene efter at selskabet har sat deres arealer nær Old Trafford til salg.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I alt har selskabet sat aktiver for over 1,6 milliarer pund til salg, herunder tre arealer ved Old Trafford som Manchester United nu overvejer at byde på.
Dermed vil United fortsætte deres strategi med at sikre sig arealer omkring Old Trafford for at undgå byggerier, fornyelser eller lignende, som kan være til gene for fodboldstadionet.

Ifølge The Daily Telegraph, så er klubben har klubben foreløbig ingen planer med brugen af arealerne hvis de ender med at købe dem af Segro, som dog allerhelst ser områderne blive solgt som en del af en samlet pakke.
Da Manchester United sidst købte land nær Old Trafford var sælgeren ligeledes Segro, som modtog 8 millioner pund i den handel. Et beløb som meget vel kan komme på tale igen, hvis de to parter indgår ny aftale. Dengang udtalte en talsmand fra klubben:
“Dette stadion er et ikon for klubben og vi føler det er fordelagtigt at investere i det omkringliggende område. Hvis vi bliver tilbudt grunde igen, så vil vi undersøge om det har nogen interesse for os.”

Om investeringerne kan bidrage med kreativitet på Manchester United midtbane melder historien ikke nogen om…

 

Forrige artikel

Owen er stadig i Fergusons tanker

Næste artikel

Evans: Vi må bevare fokus

ANNONCE