United på højde med Barcelona

Manchester Uniteds fans kan nu på tætteste hold måle sig med det katalanske storhold. Fans i hovedstadsområdet kan nemlig fra og med på søndag følge…

Manchester Uniteds fans kan nu på tætteste hold måle sig med det katalanske storhold.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fans i hovedstadsområdet kan nemlig fra og med på søndag følge Manchester United på Den Glade Gris, som også er stambar for de katalanske fodboldfans.

Og på søndag fra klokken 13:00 kan man varme op til sæsonens første kamp, som er imod Fulham. Kampen spilles klokken 14:30 og vi blive vist live på Den Glade Gris, hvor før og under kampen kan få fadøl til blot 25 kroner. Efter kampen går priserne tilbage til det normale, som er 2 fadøl for 59.

Op til kampen bliver der varmet op med tilbageblik på tidligere tiders storhed på tv-skærmene.

Den Glade Gris ligger i Lille Kannikestræde 3 tæt på Strøget og ikke mindst Nørreport, som ligger få hundrede meter væk.

Mød op på søndag og red resten af sæsonen

På søndag bliver der lagt hårdt ud fra ejeren. Således har han udfordret Uniteds fans. Såfremt der kommer over 40 mennesker til kampen, så vil han nemlig også holde åbent til sæsonens øvrige kampe, som spilles på tidspunkter, hvor der normalt er lukket.

Angående alder

Samtidig vil vi gerne gøre opmærksom på, at unge under 20 år også er velkomne til kampene, selvom der står en aldersgrænse på 20 på døren.

Vi ses på søndag på Grisen.

Du kan læse mere om Den Glade Gris på DenGladeGris.com

Forrige artikel

Ny transportmulighed i Manchester

Næste artikel

Ed nummer 1 - Rossi nummer 19

ANNONCE