United-scout bliver sportsdirektør i Zenit

Manchester Uniteds scouting manager Javier Ribalta forlader England efter blot en sæson i klubben. I stedet skal han være ny sportsdirektør i Zenit St. Petersborg.

Han hjalp til med at få Diogo Dalot og Fred til klubben. Men meget mere blev det ikke til for spanieren Javier Ribalta, der efter 12 måneder som “scouting manager” i Manchester United nu forlader klubben til fordel for et job som sportsdirektør i den russiske klub Zenit St. Petersborg. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Javier Ribalta blev betragtet som lidt af et scoop, da han kom til klubben i fjor. Den tidligere Juventus-scout havde på fem år været med til at bygge Torino-holdet op til mesterklasse uden at bruge særlig mange penge. Han fik blandt andet æren for købet af Paul Pogba, Dani Alves, Paulo Dybala og Alex Sandro. 

Ifølge engelske medier har der ikke været kontroverser mellem Javier Ribalta og Jose Mourinho. Det er blot ønsket om en rolle med mere ansvar, der har gjort, at spanieren nu søger lykken i Rusland. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan: Denne sæson bliver speciel

Næste artikel

Mourinho: Alexis bliver en vigtig spiller i denne sæson

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share