United sejrede sikkert på Vitality Stadium

Mourinho, Zlatan, Bailly og resten af United-holdet fik en god start på den længe ventede Premier League-sæson.

Der var længe set frem mod Uniteds første kamp i denne sæsons Premier League. Mourinho var ny mand i managersædet, og på banen var Bailly og Zlatan nye ansigter for United. Mata havde henvist Mkhitaryan til bænken, og Pogba var ude med karantæne.

I forhold til sidste uge Community Shield-kamp var Ander Herrea også på banen fra start. Han erstattede Michael Carrick. Unge Jesse Lingard blev meldt skadet forud for opgøret.

Bournemouth havde Jordan Ibe og Joshua King med som nye hurtige folk helt fremme i deres startopstilling på hjemmebanen, Vitality Stadium.

Det var Bournemouth, der i starten af kampen var toneangivende på bolden. Mourinhos tropper virkede tilfredse med, at hjemmeholdet bevægede kuglen rundt omkring midten af banen, hvor det er svært for alvor at blive farlige.

Efter 13 minutter så vi for første gang noget til Zlatan Ibrahimovic. Valencia lavede et godt ryk op af højrekanten og fik slået et fint indlæg ind bagerst i feltet, hvor den evigt frygtløse svensker kom buldrende og slog hovedet sammen med en Bournemouth-forsvarer.

Også Anthony Martial ville byde ind. I et af sine karakteristiske ryk ind i banen fik han sin oppasser til at bakke, men afslutningen gik vel forbi.

Så var det, som om United vågnede op. Efter et langt angreb, endte bolden midt i feltet ved Rooney, men den flade afslutning sad lige på Arthur Boruc.

Efter 40 minutter kom United på tavlen. Ander Herrera slog en bold afsted mod Mata i dybden, som Bournemouths anfører burde have clearet. Det gjorde han ikke, og istedet kunne Mata let sparke bolden i mål.

Mourinho foretog ikke nogen ændringer i pausen, og kampbilledet var også lidt det samme i anden halvleg. Kort inde fandt Zlatan Rooney med en hælaflevering, som kun svenskeren kan lave. Rooney formåede dog ikke ikke at passere Boruc i en ellers fin position.

United fortsatte anden halvleg med at være tålmodige, og det gav pote efter en times tid. Valencia slog et indlæg ind, som Martial sparkede mod mål. Franskmanden sparkede bolden i jorden, og Rooney var vaks til at få headet ind tæt under mål.

Kort efter fik United et frispark i en rigtig Zlatan-position. Svenskeren fandt et hul i Bournemouths mur, men igen stod Boruc i vejen.

Zlatan havde dog ikke mistet modet. Et par minutter serere modtog han bolden midt på Bournemouths halvdel. Et træk, et aftræk og så lå bolden i målet. 3-0 til United. Første Premier League-mål for svenskeren.

Så skulle man tro, at spændingen var ude af det opgør. Men Bournemouth ville stadig være med. Hjemmeholdet fik lov at køre bolden rundt om Uniteds felt, inden den endte ved Adam Smith, der tog et træk en i banen og trak bolden op i hjørnet uden chance for De Gea.

United-spillerne skulle ikke stå imod det store pres mod slut, da de var gode til at få Bournemouth til at løbe rundt. Dermed blev til en 3-1 sejr til United i premieren.