United sikkert videre

United slog sikkert Swansea i Carabao Cuppen og er videre til kvartfinalerne.

Manchester United skulle forsøge at rejse sig en smule efter den ringe indsats mod Huddersfield i weekenden, da de på udebane mødte Swansea i Carabao Cup.

José Mourinho havde i startopstillingen valgt at spare en håndfuld af de mere bærende kræfter, og det betød startpladser til unge Tuanzebe og McTominay.

Der har været en smule kritik af United-spillernes indstilling den seneste uges kampe. I dag var det mere, som vi så det i starten af sæsonen. Spillerne agerede professionelt og prøvede at kontrollere kampen.

Det var dog, som om  at holdet ikke rigtigt kunne få den videre end tredje gear, og det betød, der ikke blev skabt de store chancer.

Efter 20 minutter tid blev Jesse Lingard imidlertid sendt afsted i dybden efter en fiks aflevering af Marcus Rashford. Lingard svigtede ikke, og sendte sikkert bolden ind til 2-0.

Derefter fik Swansea skabt et par enkelte farlige situationer foran Sergio Romeros mål, men den argentinske målmand blev ikke for alvor truet.

Anden halvleg lignede første halvleg meget. United styrede begivenhederne, og da Swansea blev nødt til at satse mere fremad banen, kunne United satse på kontrra.

Og efter en times tid kunne United så lukke opgøret. Matteo Darmian fandt med en fin aflevering Jesse Lingard, der med et flot hovedstød sendte det afgørende mål ind.

Herefter satte Mourinho Nemanja Matic og Romelu Lukaku på banen, og så blev sejren kørt sikkert i hus, uden United havde haft maskinen oppe i fjerde gear.

Dermed er United med i bowlen, når der trækkes lod til kvartfinalerne i Carabao Cup.