United skuffede mod Hull

Manchester United missede muligheden for at hale ind på top fire, da det blev til en skuffende 0-0-kamp hjemme mod Hull.

Efter flere pointtab blandt de øvrige tophold kunne Manchester United hale ind på top fire, hvis de slog Hull City hjemme på Old Trafford.

United sad på spillet, men havde svært ved at bryde Hull ned. Den største chance i første halvleg faldt til Paul Pogba, der blev spillet fri af Zlatan Ibrahimovic. Franskmanden kunne dog ikke passere Hull-keeperen.

I anden halvleg pressede United mere og mere på. Juan Mata var kommet ind og fik en kæmpe chance for at gøre det til 1-0, da bolden blev headet på tværs til ham. Fra få meters afstand formåede han dog ikke at passere Jakupovic.

Hull kunne også have løbet med alle tre point, da Lazar Markovic var lige ved at bringe dem foran sent i kampen. Den tidligere Liverpool-spillers forsøg tog indersiden af stolpen, og United kunne ånde lettet op.

I slutfasen pressede United, men formåede ikke at finde det vindende mål. Pogba og Rojo havde begge nærgående forsøg, men Hull holdt ud, og kampen endte 0-0.

Dermed missede United en gylden mulighed for at hale ind på de andre tophold.