United slog Stoke uden problemer

For første gang siden september scorede Manchester United et Premier League-mål i første halvleg på Old Trafford. Jesse Lingard, Anthony Martial og Wayne Rooney scorede målene i en stensikker 3-0-sejr.

Manchester United havde hårdt brug for en sejr, da de tirsdag mødte Stoke på Old Trafford i Premier League. Louis van Gaals mandskab havde dårlige minder med i bagagen efter de to holds møde tidligere i sæsonen, hvor Stoke vandt 2-0.

United så revanchelystne ud fra kampens start og havde en fin chance for at komme foran efter kun to minutter. Juan Mata prøvede at sætte bolden i nettet fra kanten af feltet, men forsøget blev blokeret.

Meget af snakken før Uniteds kampe på Old Trafford har handlet om en noget uheldig tendens. United scorer meget sjældent i første halvleg på eget græs, og faktisk måtte man helt tilbage til september, hvor Memphis Depay scorede mod Sunderland for et finde et Premier League-mål i første halvleg fra United.

Den negative stime blev dog brudt tirsdag aften efter 13 minutters spil. Cameron Borthwick-Jackson fejrede sin 19-års fødselsdag ved at slå et knivskarpt indlæg ind i feltet til Jesse Lingard, der fra umarkeret position kunne heade United på 1-0.

Målet blev startskuddet for en fin United-præstation, hvor Stoke aldrig for alvor truede hjemmeholdet. 23 minutter inde i kampen slog United kontra. Juan Mata sendte bolden videre til Rooney, der fandt Anthony Martial med en fin aflevering over Stoke-forsvaret. Franskmanden tæmmede bolden og sendte den køligt i det fjerne hjørne. 2-0 og United var på vej mod en sikker sejr.

Syv minutter efter pausen blev enhver tvivl om, at United skulle tage de tre point slukket. Mata fandt Martial, der lagde bolden ind til Rooney, der fra kort afstand satte bolden ind til 3-0. Målet var formstærke Rooneys syvende i ligeså mange kampe.

Sejren var aldrig rigtig i fare, og United kørte en sjældent overlegen 3-0-sejr hjem. Afstanden til top fire er dog fortsat fem point, da Tottenham slog Norwich 3-0. Arsenal smed dog point hjemme mod Southampton og er også indenfor fem points afstand.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.