United-spillerne trænede på The Cliff forud for rivalopgør

Ole Gunnar Solskjær har endnu engang forsøgt at bringe noget nostalgi ind på United-holdet, idet spillerne trænede på Manchester Uniteds gamle træningsanlæg, The Cliff, forud for aftenens opgør mod ærkerivalerne fra Manchester City.

Efter en periode med svingende resultater tyder noget på, at Solskjær har haft behov for at vise sine spillere, hvilke dyder United oprinder fra. 

Faktum er, at holdet onsdag trænede på klubbens gamle træningsanlæg, The Cliff, der huserede som træningsanlæg for Sir Alex Ferguson og co. til og med 1999. 

Om det blot er et træk, der skal være med til at give spillerne en anderledes oplevelse i en periode, hvor spillet ikke har kørt, vides ikke. Der er hver fald noget nostalgi i, at spillerne har trænet på klubbens gamle anlæg, hvor så mange store spillere har fået deres fodboldopvækst. 

Manchester United – Manchester City fløjtes i gang i aften kl. 21:00. Forud for opgøret har Solskjær udtalt, at “vi ikke kommer til at se det samme hold”, som spillede i 4-0-nederlaget til Everton. Hvad det betyder, må tiden vise. 

United opkøbte The Cliff tilbage i 1950’erne. Det fungerede som klubbens træningsanlæg til og med 1999, hvor “Carrington” blev færdigbygget. The Cliff har siden da kun været brugt i forbindelse med nogle af Uniteds akademikampe. Derudover har Uniteds kvindehold også spillet på The Cliff fra begyndelsen af 2018/2019-sæsonen. 

Forrige artikel

Solskjær: Verden kigger på - Vi skal vise en reaktion

Næste artikel

Startopstillingen mod City

ANNONCE