United – Stoke vises ikke på 6’eren

6’eren har i ugevis reklameret med at vise United – Stoke i næste spillerunde, men tv-stationen har i sidste øjeblik valgt at skifte kamp. Dermed er United alligevel ikke på tv i weekenden.

For første gang i Premier League-sæsonen må Uniteds fans kigge langt efter at se heltene på tv, når United lørdag tager imod Stoke på Old Trafford.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

6’eren havde oprindeligt programsat kampen, men nu viser de i stedet Liverpool – West Bromwich klokken 16. Det skriver de på deres Facebook-side.

Samme kamp vises på 3+, hvorfor Uniteds kamp altså ikke umiddelbart ikke vil blive vist nogen steder.

6’eren forsvarer skiftet med, at Liverpool i øjeblikket trækker flere seere, møder en mere interessant modstander og har Daniel Agger i truppen.

Sæsonen igennem har de to rettighedsindehavere til Premier League valgt at vise præcis de samme 16-kampe, hvilket i sidste runde gik ud over blandt andet Arsenals og Chelseas fans, som måtte se United – Southampton fylde programfladen ud på begge kanaler.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U19: United slået på tidligt mål

Næste artikel

Phelan: Fergie-afsked standsede klassesigning

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share