Phelan: Fergie-afsked standsede klassesigning

Mike Phelan røber, at Manchester United havde skrevet kontrakt med en af verdens bedste fodboldspillere, hvis Sir Alex Ferguson var blevet ved roret.

Sir Alex Ferguson og David Gill havde store planer med sommerens transfermarked, men naturligvis var det ikke op til dem at stå for indkøbene, da de begge aftrådte fra deres stillinger. Mike Phelan, der også blev afskediget fra sin stilling, fortæller i dag, at Manchester United missede en unavngivet kæmpestjerne af selvsamme årsager.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Hvis Sir Alex og David Gill stadig styrede tøjlerne denne sommer, ville United have signet en stor stjerne – en af de absolut bedste spillere i verden, siger Mike Phelan, der ikke vil navngive spilleren.

– Bossen (Ferguson, red.) snakkede meget om det, og ejerne samt David Gill var meget åbenlyse omkring, at det skulle ske. Der er meget få af sådanne spillere derude. Selvom jeg ikke vil nævne ham, så tror jeg, at de fleste ved, hvem jeg taler om.

Manchester United blev stærkt sat i forbindelse med Cristiano Ronaldo denne sommer, så umiddelbart kan der være tale om den savnede United-superstjerne.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United - Stoke vises ikke på 6'eren

Næste artikel

Singing section på Old Trafford

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share