United taber efter store individuelle fejl i forsvaret

Manchester United taber 3-1 ude mod Arsenal. Varane og Telles tager overskrifterne, efter store inviduelle fejl, som kostede dyrt.

Manchester United skulle en tur til London, hvor de stod overfor Arsenal, i en ægte seks points kamp. Med en sejr ville United kunne komme af points med Arsenal og dermed melde sig ind i kampen om top-4 igen. Inden kampe ville mange nok forvente et United-hold, som ville forsøge at rejse sig efter ydmygelsen på Anfield senest.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men stærkt fra start kom de langt fra, da de efter tre minutter spillet kommer bagud meget ligesom de gjorde senest mod Liverpool. Det var den tilbagevendende Varane, som her udviser forfærdeligt forsvarsspil, hvilket resulterede i en tidlig scoring fra Nuno Tavares.

Og værre blev det også, da Arsenal efter 32 minutter øgede føringen til 2-0. Det var først Eddie Nketiah, som sparkede bolden i målet, men fik derefter dømt målet offside. Men sekvensen var ikke slut, da der på samme tid også blev dømt straffespark til Arsenal på situationen kort inden målet, hvor Telles kloset løber i ryggen på Bukayo Saka. Og det var da også Saka, som tog bolden i hånden og scorede straffesparket.

Men blot to minutter efter får United reduceret, da Cristiano Ronaldo scorer efter et flot indlæg fra Nemanja Matic. Arsenal kan gå til pause med en 2-1 føring og seks points ned til United i tabellen.

United kommer umiddelbart bedst ud til anden halvleg og får da også kæmpet sig til et straffe. Her er det Bruno Fernandes, som tager ansvaret. Men ligesom det ikke kunne blive værre, så brænder han det vigtige straffespark. Han formår ellers at få forsvarsspil til den forkerte side, men rammer derefter ydersiden af stolpen.

Efter 60 minutter får United så endelig udlignet, men målet bliver dømt offside. Det var igen Ronaldo, som fik bolden i mål, men flaget kom kort efter op. Og på gengivelsen kunne man også se, at hans fod lige præcis var på den forkerte side, da Bruno forlængede bolden til ham.

Og efter 70 minutter gjorde Arsenal arbejdet færdigt, da Granit Xhaka scorede på et langskud. Arsenal vinder kampen 3-1 og er nu seks points foran United i tabellen.

Kampens resultat:

Arsenal 3-1 Manchester United

Målscorere:

Tavares 3′ (1-0)

Saka 32′ (2-0)

Ronaldo 34′ (2-1)

Xhaka 70′ (3-1)

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
12
Shares
Forrige artikel

Startopstilling: Ronaldo er tilbage, mens Maguire må se på fra start

Næste artikel

Karakterbogen: Gode takter offensivt, men for mange fejl i forsvaret

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
12
Share